Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

ІНФОРМАЦІЯ щодо ефективного та раціонального використання бюджетних коштів Терешківської сільської ради

Дата: 13.07.2021 10:40
Кількість переглядів: 362

ІНФОРМАЦІЯ

щодо ефективного та раціонального використання бюджетних коштів Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

(код ДК 021:2015:34120000-4 – Мототранспортні засоби для перевезення 10 і більше осіб) (Шкільний автобус)

Замовник самостійно визначає необхідні  технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

В місцях де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  "або еквівалент".

Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики.

В місцях де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.

У випадку надання учасником еквіваленту він має надати порівняльну таблицю запропонованого товару з товаром, який вимагається Замовником при цьому, технічні характеристики еквіваленту не повинні бути гіршими.

Технічні та якісні характеристики товару:

Шкільний автобус, далі Товар  має відповідати вимогам національного стандарту України ДСТУ 7013:2009 «Автобуси спеціалізовані для перевезення школярів. Технічні вимоги» , та  вимогам ДСТУ UN/ECE R 36-03(без урахування автобусів для перевезення школярів з обмеженою здатністю до пересування) (Автобус виконання 3 – Спеціалізований автобус, призначений для перевезення школярів молодших, середніх та старших класів).

Автобус повинен мати торгову марку, бути новим не раніше 2020 року випуску, технічно справним, комплектуючі та матеріали – такі, що не були у вживанні.

Кількість: 1 (одна) шт.

1.Очікувана вартість: 2 000 000,00 грн. з ПДВ (два мільйона гривень 00 копійок).

2.Дата оголошення процедури закупівлі –13.07.2021р.

3.Тип процедури – відкриті торги.

4.Термін поставки товару: до 30.09.2021 року.

5. Адреса (місце) поставки товару: 38762, Україна, Полтавська область, Полтавський район с. Терешки вул. Шевченка 1-А.

6. Технічні та якісні характеристики товару:

6.1. Країна виробник – Україна.

Загальна пасажиромісткість – не менше 30 місць (з урахуванням місць супроводжуючих), розраховано на перевезення винятково сидячих пасажирів та обладнаний пасажирськими сидіннями  призначеними  для школярів молодших, середніх та старших класів, а також 2 місцями для супроводжуючих осіб. Робоче місце водія повинно бути відгороджене від салону перегородкою за сидінням водія.

6.2.Кузов автобуса – суцільнометалевий вагонного типу.

6.3. Тип двигуна – дизельний (турбодизельний). Об’єм двигуна не менше 5000 см³.

6.4. Коробка передач – механічна, не менше 5 ступенів.

6.5. Колір автобуса – зовні пофарбований в  жовтий колір, спереду і ззаду на кузов автобуса нанесені розпізнавальні знаки: «Діти»; «Обмеження максимальної швидкості» з цифровою величиною обмеження максимальної швидкості – 70 км/год.

6.6. На лівому та правому боках має бути нанесено напис «Шкільний автобус». Автобус повинен бути  обладнаний двома проблисковими маячками оранжевого кольору, встановленими на передній і задній частинах даху.

            Зміст, розміри та  розташування розпізнавальних знаків повинні відповідати вимогам «Правил дорожнього руху України».

6.7. Двері  пасажирські -  пневматичні виносні / механічні.

6.8. Сидіння – спеціалізовані, оснащені ременями безпеки.

6.9. Автобус повинен бути новим (2020-2021 року випуску), технічно справними, комплектуючі та матеріали – такі, що не були у вживанні, відповідність екологічним нормам не нижче EURO-5. Про це у складі тендерної пропозиції Учасник надає гарантійний лист.

6.10. Довжина – від 8000 до 8600 мм, Ширина – від 2300 до 2500 мм, Висота - від 2700 до 3000 мм.

6.11. Екологічний клас – EURO-5.

6.12. Рульове керування – з  гідропідсилювачем, з можливістю регулювання керма.

6.13. Гальмівна система – робоча з ABS, допоміжна – стоянкова.

7. Автобус повинен бути оснащений двома  медичними аптечками та двома порошковими вогнегасниками з зарядом вогнегасної речовини не менше 5 кг. кожний.

8. Автобус  має постачатися у комплекті з запасним колесом, знаком аварійної зупинки, противідкатними упорами та стандартним набором інструментів, що включає принаймні домкрат, колісний ключ.

9. В автобусі повинні бути інструкції: «Інструкція з пожежної безпеки та евакуювання», «Правила перевезення школярів спеціалізованими автобусами», «Правила поведінки в автобусі». Салон автобуса повинен бути обладнаний засобами для  примірників інструкцій.

10. Автобус повинен бути виготовленим згідно з нормативно – технічною документацією виробника і готовий до експлуатації. Повинен відповідати вимогам нормативно – правових актів України щодо допуску транспортних засобів до експлуатації чинним на дату розкриття конкурсних пропозицій. Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій креслення загального виду та схему розташування сидінь шкільного автобуса та технічні характеристики на нього.

11. Гарантія на автобус надається не менше ніж на 24 місяці, або не менше ніж на 100 000 км пробігу з моменту доставки та прийняття такого автобуса у місці його кінцевого призначення.

12. Довговічність кузова за умов корозійної стійкості повинна бути не менше   10 років. Наявність не менше 1 станції технічного обслуговування (СТО) на території Полтавської області, на  якій автобус обслуговуватиметься за гарантійним листом. Надати  в складі тендерних пропозицій копію договору з додатками з таким СТО.

13.Учасник визначає ціну товару з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі доставку транспортного засобу до місця поставки.

                Учасник при поданні тендерної пропозиції повинен надати:

1.Гарантійний лист про надання сервісної книжки (формуляра) на автобус при поставці товару.

2.Копію сертифікату відповідності та копію сертифікату типу (дійсного на дату розкриття).

3.Копію документа, виданого органом (підрозділом) МВС щодо обліку (включення до реєстру) Учасника, як суб`єкта, що здійснює торгівлю транспортними засобами та їx складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери, відповідно до ст. 30 Закону України «Про дорожній рух».

4.Довідку, що містить інформацію про авторизовані Виробником сервісні центри/станції технічного обслуговування або  авторизований Виробником сервісний центр/станцію технічного обслуговування в межах Полтавської області».

До ціни тендерної пропозиції  включаються  наступні витрати:

  • Податки і збори, обов’язкові платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно з чинним законодавством;
  • Витрати на поставку товару до місця поставки (передачі) товару;
  • Інші витрати, передбачені для товару даного виду згідно з чинним законодавством та  тендерною  документацією;

До розрахунку ціни тендерної документації не включаються  будь – які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та витрати, пов’язані з укладанням договору.

Бюджетні зобов’язання за  договором виникають  у разі наявності та в межах відповідних бюджетних асигнувань.

Товар (при поставці) повинен супроводжуватись документами, що підтверджують якість та безпеку (у передбачених законодавством випадках).

Учасник – переможець повинен забезпечити поставку товару, якість якого відповідає вимогам стандартів, а також умовам, встановленим чинним  законодавством до товару даного виду та тендерної документації.

Приймання – передача товару здійснюється Сторонами в порядку, що  визначається чинним законодавством України.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь