Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Кандидатці на посаду директора Головачанського комунального закладу середньої освіти Терешківської сільської ради представили колектив

Дата: 08.09.2021 10:03
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

     Заступник голови Терешківської сільської ради Валерій Кулага та начальник Відділу освіти Терешківської сільської ради Ігор Погорілий представили вчительському колективу, представникам батьківського активу Головачанського комунального закладу загальної середньої освіти Терешківської сільської ради кандидата на посаду директора закладу Віталіну Булаву.

Фото без опису

      Представники сільської ради поспілкувалися з педагогами та батьками, окреслили перспективи розвитку освітніх закладів на території громади. Надання якісної освіти, конкурентність усіх без виключення навчальних закладів громади, їхня доступність та безпечність, системний та цілеспрямований розвиток матеріально-технічної бази шкіл та дитячих садків громади – основні меседжі, що розкривають позицію голови громади Віталія Турпітька щодо розвитку освітньої галузі на теренах Терешківської громади, були донесені присутнім  на зустрічі.  

     Віталіна Булава, кандидатура якої розглядається на посаду директора Головачанського комунального закладу загальної середньої освіти Терешківської сільської ради, коротко ознайомила представників сільської ради,  колег, батьків зі своїм баченням розвитку навчального закладу, який бажає очолити, зазначивши, що хоче бачити його серед найкращих, а працювати – у дружному та злагодженому колективі.

     Під час перебування в Головачанському навчальному закладі Валерій Кулага та Ігор Погорілий побували в усіх приміщеннях закладу та визначилися  з найнагальнішими на сьогодні потребами закладу. Побували також у Ватажківській філії Головачанського комунального закладу загальної середньої освіти, де також взяли на контроль проблемні питання, які потребують першочергового вирішення.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь