Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Триває робота над розробкою Стратегії розвитку освіти Терешківської територіальної громади

Дата: 17.09.2021 16:01
Кількість переглядів: 654

Фото без опису

     Сьогодні відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку освіти Терешківської територіальної громади. Нашій громаді пощастило бути серед тих громад, які отримали можливість розробити цей важливий документ  за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE - «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

     Привітали учасників робочої групи та поінформували про поточний стан розробки документу голова Терешківської територіальної громади Віталій Турпітько, голова робочої групи з розробки Стратегії розвитку освіти громади Валерій Кулага. На важливості якісної розробки стратегічного документу, який стане перепусткою в майбутнє,  наголосив начальник Відділу освіти Терешківської сільської ради Ігор Погорілий.

     Разом із національним експертом проєкту DECIDE учасники робочої групи напрацьовували бачення Стратегії розвитку освіти, вносили корективи в опитувальні анкети учнів, вчителів та батьків громади, які допоможуть проаналізувати стан справ в освітній галузі громади на сьогодні та визначитися в якому напрямку слід рухатися далі. Засідання робочої групи пройшло дуже активно, змістовно та творчо, кожен мав змогу висловити власне бачення розвитку освіти в громаді.

     На завершення засідання учасники  виконали цікаве завдання - презентували стратегічне бачення освітньої галузі громади через 7 років. Працювали у двох групах, напрацювання яких представили голова громади Віталій Турпітько та голова робочої групи з розробки Стратегії розвитку освіти Валерій Кулага. Результат виконаного завдання яскраво продемонстрував, що кожен з учасників робочої групи хоче бачити свою громаду заможною та освіченою, а освітні заклади громади - осередками комфортного простору як для учнів, так і для педагогів, спрямовані на всебічний розвиток особистості, підготовку конкурентоспроможного випускника, здатного конкурувати на ринку праці, заклади мають бути оснащені найсучаснішою технікою, а в громаді має бути налагоджена інфраструктурна спроможність.

Робота над розробкою Стратегії розвитку освіти громади триває. Розпочинається опитування учнів, вчителів та батьків.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь