Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

ІНФОРМАЦІЯ щодо ефективного та раціонального використання бюджетних коштів Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області (послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до інтернету)

Дата: 31.08.2021 13:41
Кількість переглядів: 143

ІНФОРМАЦІЯ

щодо ефективного та раціонального використання бюджетних коштів Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
та вимоги до послуг

(код ДК 021:2015:72410000-7 Послуги провайдерів) (послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до інтернету)

 

1. Телекомунікаційні послуги з надання доступу до Інтернету (далі - послуги) надаються відповідно до вимог законодавства, Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2012 р. № 295 (Офіційний вісник України, 2012 р., № 29, ст. 1074), та інших нормативно-правових актів та забезпечують цілодобове надання у користування та обслуговування каналів передачі даних на всіх вузлах телекомунікаційної мережі.

2.Усе обладнання, зокрема кабелі до інтерфейсу локального мережевого обладнання вузлів телекомунікаційної мережі, надається, встановлюється та налагоджується виконавцем у рамках договору надання послуг з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету, закупівля яких здійснюється за рахунок субвенції.

3.Організація надання послуги передбачає можливість збільшення пропускної здатності каналів доступу до Інтернету залежно від потреб замовника, що має бути предметом окремих домовленостей сторін.

4.Виконавець забезпечує можливість з’єднання кінцевого обладнання замовника з Інтернетом з використанням адрес IPv4 .

5.Виконавець забезпечує надання статичної зовнішньої ІР-адреси кожному закладу соціальної інфраструктури.

6.Виконавець забезпечує підготовку каналу та підключення без сплати замовником додаткових коштів і потреби купувати додаткове обладнання.

7. На ділянках телекомунікаційної мережі виконавця, що використовується для надання послуг, не допускається застосування радіотехнологій.

8. Умови надання послуги передбачають безлімітний доступ до Інтернету, що не обмежує обсяг передавання та приймання даних.

9.Запланована недоступність послуг - до 8 годин на місяць; аварійна недоступність послуг - 48 годин на місяць.

Виконавець забезпечує можливість використання послуг з доступу до Інтернету для персоналу та відвідувачів закладів соціальної інфраструктури за допомогою мережі Wi-Fi у частотах 2,4 та 5 ГГц.

Виконавець використовує безпроводовий маршрутизатор з розрахунку не більше одного маршрутизатора на один заклад соціальної інфраструктури.

10.Виконавець приймає звернення (повідомлення) замовника цілодобово, без перерв та вихідних телефоном та на електронну адресу виконавця.

11.Звернення (повідомлення) замовника повинно обов’язково містити найменування замовника, ім’я, прізвище, контактний телефон особи, що звертається, найменування та місцезнаходження закладу соціальної інфраструктури, в якому виникла проблема з наданням послуги; причину звернення.

1.Очікувана вартість:

- лот № 1 – 159 740,00  грн. з ПДВ (сто п’ятдесят дев’ять тисяч сімсот сорок  гривень 00 копійок).

- лот № 2 – 88 725, 00 грн. з ПДВ (вісімдесят вісім тисяч сімсот двадцять п’ять гривень 00 копійок).

2.Дата оголошення процедури закупівлі –31.08.2021р.

3.Тип процедури – відкриті торги.

4.Термін поставки товару: до 31.12.2021 року.

5. Адреса (місце) поставки послуги:

- Лот № 1: 38772, Україна, Полтавська область, с. Заворскло, вул. Соборна,7а, вул. Соборна,13, вул. Соборна,11, вул. Соборна,9.

- Лот № 2:  39321, Україна, Полтавська область, с. Писарівка, вул. Центральна,182 В, вул. Центральна, 182 А, вул. Центральна,48.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь