Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта проекту рішення Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області "Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів

Дата: 01.08.2022 14:53
Кількість переглядів: 119

Повідомлення

про оприлюднення регуляторного акта проекту рішення Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області

"Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів

Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області"

     Відповідно до статтей 8,13 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 року № 3089, Закону України  "Про місцеве самоврядування в Україні", з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, Терешківської сільської ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта  "Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області".

      Проект регуляторного акта передбачає регулювання питання у сфері благоустрою на території Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

      Розробник проекту регуляторного акту: юридичний відділ виконавчого комітету, фінансовий відділ Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

       Відповідно до статті 9 Закону України  "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" повідомляємо, що з 01 серпня 2022 року даний проект та аналіз регуляторного впливу опубліковано в мережі інтернет на офіційному веб-сайті Терешківської сільської ради за адресою: (https://tereshkivska.gromada.org.ua).

      Термін прийняття зауважень та пропозицій до проекту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення.

      Також з повним текстом проекту регуляторного акту, аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися, безпосередньо у юридичному відділі виконавчого комітету Терешківської сільської ради за адресою: с. Терешки, вул. Шевченка, 1-А, каб. 203, з 8.00-16.45 з понеділка-четвер та з 8.00-15.45 в п’ятницю, вихідні субота-неділя.

      Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються у письмовому вигляді на електронну пошту: [email protected], з поміткою – "пропозиції до проекту рішення Терешківської сільської ради" "Про затвердження Правил  благоустрою території населених пунктів Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь