Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ТЕРЕШКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами

Дата: 01.02.2023 08:25
Кількість переглядів: 54

     

     ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ТЕРЕШКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами  для двох майданчиків.

      Юридична адреса:  Україна, 38762, Полтавська обл., Полтавський район,

с. Терешки, вул. Шевченка 9А.

Фактична адреса:

- майданчик №1   Адмінбудинок Микільського старостату  Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області за адресою:38762, Полтавська обл., Полтавський район, с. Микільське, вул. Шевченка ,4 .

- майданчик №2   Адмінбудинок Заворсклянського старостату Терешківської сільської ради Полтавського району  Полтавської області за адресою:38772, Полтавська обл., Полтавський район, с.Заворскло, вул. Соборна,9 .

     Електронна пошта: [email protected]

     Виконавчий комітет Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області спеціалізується на державному  управлінні загального характеру.

       Термін дії дозволів - необмежений.

     Перелік забруднюючих речовин, що викидаються в атмосферу від топочних адмінбудинків: оксид вуглецю , діоксид азоту, метан,  вуглеводні насичені С12-С19,  пил недиферінційований за складом  та парникові гази (вуглецю діоксид, азоту (1) оксид).

      Валовий викид забруднюючих речовин складає:

  -майданчик №1 – 6,44282 т/рік, в  т.ч. парникові гази –    6,28585т/рік;

  -майданчик №2  - 5,15425 т/рік, в  т.ч. парникові гази –    5,0287 т/рік.

      Аналіз результатів розрахунків приземних концентрацій забруднюючих речовин показали, що максимальні концентрації забруднюючих речовин на границі розрахункової санітарно-захисної зони та найближчих житлових будинків знаходяться у межах санітарних норм і складають менше 1,0 ГДК по всіх речовинах.

      Пропозицій, щодо дозволених обсягів викидів забруднюючих речовин, які віднесені до інших джерел викидів, немає, так як джерела, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування відсутні.

      Зауваження та пропозиції громадських організацій та окремих громадян приймаються впродовж 30 календарних днів від дати публікації інформації Полтавською обласною державною адміністрацією (Департамент екології та природних ресурсів) за адресою: вулиця Зигіна, 1, м. Полтава, Полтавська область, 36000,    тел.: (0532) 56-95-08.

 E-mail: [email protected].


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь